New Era Wht Crown Team 9Fif Καπέλο Snapback (60358010)

New Era Wht Crown Team 9Fif Καπέλο Snapback


Το προϊόν New Era Wht Crown Team 9Fifty (60358010) είναι ένα βαμβακερό καπέλο. Έχει σχεδιαστεί με λευκό χρώμα και διαθέτει την εμβληματική New Era σημαία στο πλάι. Αυτό το καπέλο έχει ρυθμιζόμενο κλείσιμο στο πίσω μέρος για να ταιριάζει σε διάφορα μεγέθη κεφαλιού. Το New Era Wht Crown Team 9Fifty (60358010) παρέχει άνεση και ανθεκτικότητα χάρη στη χρήση βαμβακερού υφάνσματος.


Χαρακτηριστικά - Λεπτομέρειες:

  • Το υλικό οτυ  διασφαλίζει ότι το καπέλο θα είναι αναπνεύσιμο και ελαφρύ, επιτρέποντάς σας να το φοράτε όλη μέρα με άνεση.
  • Το New Era Wht Crown Team 9Fifty (60358010) είναι ένα κομψό και ποιοτικό καπέλο που μπορεί να προσθέσει μια διακριτική πινελιά στο ντύσιμό σας.
  • Είναι ιδανικό για τους λάτρεις της μόδας που αναζητούν ένα κομμάτι που συνδυάζει στυλ και άνεση.
Τεχνικά χαρακτηριστικά
Άθλημα Casual - Αθλητική Μόδα
Γένος Unisex
Είδος Αξεσουάρ
Εύρος έκπτωσης Χωρίς έκπτωση
Κατηγορία Καπέλα
Υλικό Βαμβακερό
Υποκατηγορία Καπέλο Snapback
Χρώμα Λευκό - Κόκκινο
No size chart available yet!

New Era Wht Crown Team 9Fif Καπέλο Snapback (60358010)

  • Κωδικός Προϊόντος: 60358010
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 42,90€

Διαθέσιμες Επιλογές

Ετικέτες: Βαμβακερό, Unisex, Casual - Αθλητική Μόδα, Καπέλα, Χωρίς έκπτωση, Λευκό - Κόκκινο, Αξεσουάρ, Καπέλο Snapback, New Era

Εξουσιοδοτημένο κατάστημα

Note!

Κάθε προϊόν που απεικονίζεται στην ιστοσελίδα μας είναι μία παρουσίαση του πραγματικού προϊόντος με την μέγιστη δυνατή ακρίβεια. Ωστόσο, σε ορισμένες περιπτώσεις εξωτερικοί παράγοντες όπως ο φωτισμός ή η συσκευή προβολής που χρησιμοποιεί ο κάθε χρήστης μπορεί να μεταβάλλει ελάχιστα το πραγματικό χρώμα του προϊόντος.